Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcasının karısını görmek

Rüyada amcasının karısını görmek

Rüyada amcasının karısını görmek çıkmaza düşeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada amcasının karısını gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada amca ve karısını görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, huzur ve şifa bulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada amca karısı görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca karısını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, atılan adımların zarar vereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada amcasının karısını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına inanılır.

Rüyada amcamın eşini görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş amcayı diri görmek büyük adımlar atılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcanın evlendiğini görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü amcayı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments