Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının hamile olduğunu görmek

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada karısını hamile olduğunu görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada karısını hamile görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek borçlarının kapacağına, zor durumların sona ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada karısını hamile olarak görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısından boşanmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sorunların son bulacağına, borçların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments