Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun karısını görmek

Rüyada komşunun karısını görmek

Rüyada komşunun karısını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kazancının eksilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada komşunun karısını gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada komşu karısını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Rüyada komşu karısı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, başarılarını arttıracağına delalet eder.

Rüyada komşunun karısını öpmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret etmektedir.

Rüyada komşunun karısını görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, heveslerinin de azalacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret eder.

Rüyada karısını hamile olduğunu görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin karısını görmek ticaretinin de bozulmayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments