Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını doğum yaparken görmek

Rüyada karısını doğum yaparken görmek

Rüyada karısını doğum yaparken görmek dualarının karşılığını alacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karısını doğum yaparken gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada karısının doğum yaptığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karısını doğum yaparken görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karısının gittiğini görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada karısını ölmüş görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada karısıyla tartışmak sorunların artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments