Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının doğum yaptığını görmek

Rüyada karısının doğum yaptığını görmek

Rüyada karısının doğum yaptığını görmek insanlarla iç içe olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada karısının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada karısını doğum yaparken görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının doğum yaptığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Rüyada eski kocanın karısını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısından boşandığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada karısını başka erkekle görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Rüyada karısı ölmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments