Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısıyla tartışmak

Rüyada karısıyla tartışmak

Rüyada karısıyla tartışmak bilgi ile donanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, huzurun kaçacağına işaret eder.

Rüyada karısıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada karısıyla tartışmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla tartışmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla tartışmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle tartışmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tartışmak sinirlenmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işarettir.

Rüyada geliniyle tartışmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine tabir olunur.

Rüyada camide tartışmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments