Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını açık görmek

Rüyada karısını açık görmek

Rüyada karısını açık görmek yüzünün de güleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada karısını açık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Rüyada karısını başı açık görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada karısını açık görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada padişah karısı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, afiyette olacağına delalettir.

Rüyada kocası karısını aldatmak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı ve karısını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, borçlarını ödeyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının düştüğünü görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments