Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının zina ettiğini görmek

Rüyada karısının zina ettiğini görmek

Rüyada karısının zina ettiğini görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, ferahlayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının zina ettiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet eder.

Rüyada karısını zina yaparken görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin zina ettiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada zina ettiğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalettir.

Rüyada kadının zina ettiğini görmek elinize para geçeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının zina ettiğini görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada iki kişinin zina ettiğini görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments