Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının düştüğünü görmek

Rüyada karısının düştüğünü görmek

Rüyada karısının düştüğünü görmek çok başarılı adımlar atacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, lüks, konfor içinde olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada karısının düştüğünü görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bol bol moral depolanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kendi karısını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dayının karısını görmek belalara denk gelmeyeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada karısını başka erkekle görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını dövmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada karısını görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını hasta görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments