Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken adet kanı görmek

Rüyada hamileyken adet kanı görmek

Rüyada hamileyken adet kanı görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kendine çeki düzen vereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada adet kanını yıkamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada adet kanı yıkamak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanı görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada adet kanı içmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı yemek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanı yalamak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments