Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla adet kanı görmek

Rüyada çok fazla adet kanı görmek

Rüyada çok fazla adet kanı görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendini toparlayamayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kötü halin son bulacağına işarettir.

Rüyada çok fazla adet kanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada çok fazla adet kanı görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada adet kanını silmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, giderlerin artış göstereceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırında adet kanı görmek inancının zayıflayacağına, başının derde gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kadının adet kanı görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir damla adet kanı görmek her nimetin lezzetine varacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments