Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada karınca ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağası görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek istediği yola çıkacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalettir.

Rüyada ağaçta kaplumbağa görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments