Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağası görmek

Rüyada su kaplumbağası görmek

Rüyada su kaplumbağası görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Rüyada su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek sıkıntılarına ortak olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada su kaplumbağasının çoğaldığını görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments