Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa çorbası görmek

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa çorbası gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kaplumbağa çorbası görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hayırlı bir evlat olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan çorbası görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulur.

Rüyada tavuk çorbası görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kıllı çorba içmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, önemli kararlar alınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada kasede çorba görmek gözyaşının kuruyacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, keyfin kaçacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments