Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kaplumbağa görmek

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağanın ısırdığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kimse ile tartışmayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa yuvası görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağalar görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments