Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede kaplumbağa görmek

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, hastalıklarının azalacağına, ün sahibi olacağına, zorlukların aşılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada bahçede kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek sağlığına kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evde kaplumbağa görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada denizden kaplumbağa çıktığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada köpek ve kaplumbağa görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa ellemek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments