Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa kafası görmek

Rüyada kaplumbağa kafası görmek

Rüyada kaplumbağa kafası görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa kafası gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, takdir edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında kaplumbağa görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın yürüdüğünü görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kurtarmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumda kaplumbağa görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments