Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde yürümek

Rüyada karın üstünde yürümek

Rüyada karın üstünde yürümek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ekmeğinin azalacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada karın üstünde yürümek çok rahat edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek endişelerini silip atacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde kan görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde ağlamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde oturmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde uçmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments