Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ağrısı görmek

Rüyada karın ağrısı görmek

Rüyada karın ağrısı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, maddi zarara gireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zor bir döneme gireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yüksek bir makama geleceğine yorulur.

Rüyada karın ağrısı gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karın ağrısı çekmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Rüyada karın ağrısı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Rüyada karın ağrıması görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada kasık ağrısı çekmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet eder.

Rüyada ağrı kesici görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kalp ağrısı görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulur.

Rüyada baş ağrısı görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments