Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yemek

Rüyada karın yemek

Rüyada karın yemek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına yorulur.

Rüyada karın yemek gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada karın mumbar yemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada karın yemek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, kalp kırmayacağına delalettir.

Rüyada karın dolması yemek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Rüyada karın yağmasını görmek huzurunun yerine geleceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde oturmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın dolması görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, can sıkıcı haberler almaya, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada karın altında kalmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments