Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üzerinde uçmak

Rüyada karın üzerinde uçmak

Rüyada karın üzerinde uçmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada karın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Rüyada karın üstünde uçmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada karın üzerinde uçmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde kan görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, maddi durumunun düzeleceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiş karın görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, içsel güvensizliklerinize işarettir.

Rüyada karın altında kalmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karın üzerine düşmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada şişkin karın görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Rüyada karının kesildiğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments