Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın altında kalmak

Rüyada karın altında kalmak

Rüyada karın altında kalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Rüyada karın altında kalmak gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada karın altında kalmak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde kalmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın altında balık görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, can derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada karın altında yürümek ters giden olayların düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karın altında yatmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın mumbar görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın ağrıması görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde hayvan görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, donatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments