Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üzerinde durmak

Rüyada karın üzerinde durmak

Rüyada karın üzerinde durmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada karın üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada karın üzerinde durmak zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Rüyada karın yağışını izlemek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde çiçek görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada karın içine girmek eşlerin ayrılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde oturmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada şiş karın görmek istenen her şeye sahip olunacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde ağlamak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın dolması yemek onunla mutlu bir hayat kuracağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments