Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yağışını izlemek

Rüyada karın yağışını izlemek

Rüyada karın yağışını izlemek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, çok mutsuz olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada karın yağışını izlemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karın yağışını izlemek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, daha fazla rızık elde edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kar yağışını izlemek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet eder.

Rüyada mısır yağı görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçeği yağı görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, çok hayırlı şeylere delalet etmektedir.

Rüyada kar yağıyor görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalet eder.

Rüyada sana yağı görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine delalet eder.

Rüyada etin yağını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments