Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek dualarına karşılık alacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, bütçesinin daralacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde yürümek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde uçmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde oturmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde araba sürmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde koşmak iş hayatında atılıma geçeceğine, şifa edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments