Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde arabayla gitmek

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yeni bir işe gireceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada karın üstünde araba sürmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde ağlamak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada karın üstünde kaymak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kısmetlerin çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments