Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde yatmak

Rüyada karın içinde yatmak

Rüyada karın içinde yatmak başarısının düşeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada karın içinde yatmak gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Rüyada karın içinde yatmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına inanılır.

Rüyada karın üstüne yatmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada karın altında yatmak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada karın içinde kaybolmak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde hayvan görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada karın içinde olmak hayallerine ulaşacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments