Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde koşmak

Rüyada karın üstünde koşmak

Rüyada karın üstünde koşmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Rüyada karın üstünde koşmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde yürümek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde yatmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek ayrıcalık elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde uçmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments