Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde para görmek

Rüyada karın üstünde para görmek

Rüyada karın üstünde para görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazancın ikiye katlanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde para gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karın üstünde para görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde kaymak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde araba sürmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada karın üstünde oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde uçmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde yürümek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yatmak doğru işler yapacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişiye hep umut olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments