Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın yağlarını aldırmak

Rüyada karın yağlarını aldırmak

Rüyada karın yağlarını aldırmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına inanılır.

Rüyada karın yağlarını aldırmak gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada karın yağlarını aldırmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yüzünün de güleceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalet eder.

Rüyada yağ aldırmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üstüne oturmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada karını dövmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada karın üstünde para görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işinin başından ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada karının kesildiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalettir.

Rüyada karın yemek düşünceli ve dalgın olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karın ağrıması görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunlarının biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments