Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde balık görmek

Rüyada karın içinde balık görmek

Rüyada karın içinde balık görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kalben çok rahat edileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde balık gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Rüyada karın içinde balık görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Rüyada karın içinde kaybolmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde olmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada karın içinde oynamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek insanların saygısının kazanılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada karın içinde kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada karın içinde görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments