Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde ateş görmek

Rüyada karın içinde ateş görmek

Rüyada karın içinde ateş görmek karanlıkların aydınlanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yeni bir yol tutulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde ateş gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada karın içinde ateş görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde kalmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada karın içinde yürümek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde yatmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, başarılı olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Rüyada karın içinde uyumak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine işarettir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments