Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın altında balık görmek

Rüyada karın altında balık görmek

Rüyada karın altında balık görmek başarılarının eksilmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet etmektedir.

Rüyada karın altında balık gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Rüyada karın altında balık görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde balık görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada karın altında yürümek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın altında yatmak gereksiz bir harcama yapılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Rüyada karın altında kalmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yüzmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada karın üzerine düşmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde ağlamak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments