Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargo geldiğini görmek

Rüyada kargo geldiğini görmek

Rüyada kargo geldiğini görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargo geldiğini gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kargo geldiğini görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada kargo uçağı görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, huzura erileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargo almak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kargo beklemek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada kargocu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargo paketi göndermek oldukça uzun bir yolculuğa, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada memeden su geldiğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden geldiğini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments