Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargocu görmek

Rüyada kargocu görmek

Rüyada kargocu görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kargocu gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada kargo uçağı görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kargo almak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada kargo paketi göndermek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada kargo beklemek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kargocu görmek kötü durumlara düşeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargo geldiğini görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments