Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargo uçağı görmek

Rüyada kargo uçağı görmek

Rüyada kargo uçağı görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kırgınların barışacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada kargo uçağı gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada kargo uçağı görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargo paketi göndermek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargo almak işindeki verimin artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kargo beklemek engellerin ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargo geldiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargocu görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kendi patronu olacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla uçak görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada uçak kullandığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments