Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargaya yemek vermek

Rüyada kargaya yemek vermek

Rüyada kargaya yemek vermek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulur.

Rüyada kargaya yemek vermek gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada karga yemek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karga eti yemek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kargaya yemek vermek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga avlamak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada karga ezmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada pencerede karga görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına inanılır.

Rüyada karganın kafasını koparmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments