Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın kafasını koparmak

Rüyada karganın kafasını koparmak

Rüyada karganın kafasını koparmak işlerin daha kötüye gideceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayattan yana keyif bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karganın kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Rüyada karga kafası görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada karganın kafasını koparmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kargaları kovalamak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karganın ısırmasını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada karga pisliği görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük karga görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga olup uçmak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, parasının ve canın güvende olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Rüyada kör karga görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments