Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga yemek

Rüyada karga yemek

Rüyada karga yemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, bir daha kopmayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada karga yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada karga eti yemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kargaya yemek vermek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada karga yemek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada karga kovalamak geçecek güzel bir ömre, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada karga öldürdüğünü görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargayı uçarken görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işarettir.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı karga görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments