Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga ezmek

Rüyada karga ezmek

Rüyada karga ezmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada karga ezmek gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada karga ezmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kargayı beslemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulur.

Rüyada karga beslemek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşla ezmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada akrep ezmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçan karga görmek doğru işler yapacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga olup uçmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı arabayla ezmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments