Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga tarafından kovalanmak

Rüyada karga tarafından kovalanmak

Rüyada karga tarafından kovalanmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, itibar göreceğine, kazancının hiç azalmayacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada karga tarafından kovalanmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalettir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak çok büyük bir acı duyacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlar tarafından kovalanmak aksiliklerin aşılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz at tarafından kovalanmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments