Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga beslemek

Rüyada karga beslemek

Rüyada karga beslemek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işarettir.

Rüyada karga beslemek gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada kargayı beslemek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada karga beslemek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga ezmek hayırlı işler yapacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada karganın saldırdığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karga kovaladığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz karga görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, problemleri teker teker çözeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada karga saldırısı görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga avlamak hasret gidereceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments