Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan vurduğunu görmek

Rüyada tavşan vurduğunu görmek

Rüyada tavşan vurduğunu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çirkin amellere, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tavşan vurduğunu gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hobilerine eğileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada topa vurduğunu görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak hileli bir işle karşılaşılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments