Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga tutmak

Rüyada karga tutmak

Rüyada karga tutmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga tutmak gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karga tutmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga ayağı görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada toplu karga görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kargayla kavga etmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın kafasını koparmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada başında karga görmek büyük takdir toplanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş karga görmek daha iyi yerlere geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada karga sevmek yeterli kimse haline geleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments