Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş karga görmek

Rüyada ölmüş karga görmek

Rüyada ölmüş karga görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, umutlarını yitireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş karga gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Rüyada karga yavrusu sevmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek idealist kimse olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada bir karga görmek hayırlı olayların yaşanacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, yeni malların alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga yakmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kargaları kovalamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kargayı beslemek uzun bir süre boyunca çekeceğine, başarının düşeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada karga burun görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments