Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu karga görmek

Rüyada toplu karga görmek

Rüyada toplu karga görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada toplu karga gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada toplu karga görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz karga görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada karga taşlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, arzularına kavuşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet eder.

Rüyada kedi karga görmek üzüntülü bir haber alınacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı karga görmek o masumların bedduasını alacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada karga dövmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Rüyada kargayı uçarken görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Rüyada uçan karga görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments