Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında karga görmek

Rüyada başında karga görmek

Rüyada başında karga görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında karga gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Rüyada başında karga görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga tutmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga eti görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde karga görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada karga kovaladığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kargaların saldırdığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments