Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga ayağı görmek

Rüyada karga ayağı görmek

Rüyada karga ayağı görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, işlerinden feragat edeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga ayağı gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada karga ayağı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga tutmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kargayı kovmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada karga ezmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karga beslemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük karga görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada karga yemek her daim bereketli işler yapacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karganın kafasını koparmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments