Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde karga görmek

Rüyada gökyüzünde karga görmek

Rüyada gökyüzünde karga görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde karga gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada gökyüzünde karga görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargayla uğraşmak her zaman neşeli olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerede karga görmek sağlık sorunlarının artacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş karga görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada karga görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada karga eti yemek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga saldırısı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sağlığının da bozulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kargayı kovmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments