Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayı uçarken görmek

Rüyada kargayı uçarken görmek

Rüyada kargayı uçarken görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kendisini işine vereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kargayı uçarken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada kargayı uçarken görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yılanı uçarken görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada uçarak gezmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu uçarken görmek hayallere kavuşulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada uçarken düştüğünü görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Rüyada birini uçarken görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak ağaca çıkmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini uçarken görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments